Reacties op ‘Reis langs de Mysteriën’


< Naar Reis langs de Mysteriën

Wat een mooie reis, deze Reis langs de Mysteriën door Jacob Slavenburg. Tijdens de opleiding Zingeving & Spiritualiteit al veel colleges van Jacob mogen volgen. Het waren stuk voor stuk feestjes. Deze online-reis brengt me weer terug naar die momenten, en meer.

Een heel pakket met gefilmde hoorcolleges van Jacob Slavenburg. Dit is echt héél erg geweldig.

Ik ben zeer in mijn nopjes met deze online-cursus van Jacob Slavenburg over het moderne westerse spirituele denken en haar herkomst. Eindeloos fascinerend en wat een schatkist aan kennis. Ik kan deze cursus van harte aanbevelen!

20 blz gelezen. 3 onderdelen beluisterd. Heel boeiend. Zo mooi.

Blij met deze prachtige serie van Jacob Slavenburg!! Zeer boeiend voor wie iets met… kunst, cultuur, gnostiek, psychologie, mythologie en geschiedenis heeft.

Trots op mijn leraar Jacob Slavenburg van wie ik zóveel heb mogen leren. Om meer van de wereld te begrijpen die nu gaande is, is de ‘Reis langs de mysteriën’ zeer inspirerend en een aanrader.

Wat heb ik genoten van de cursussen bij Jacob Slavenburg aan de keukentafel. En nou heeft hij zijn reis langs de Mysteriën op video gezet. Ik kan het vanuit mijn diepste wezen aanbevelen.

Vanavond hoop ik aan college 30 te beginnen. Buitengewoon genieten!

Aangrijpend. Zo mooi…ik voel me echt meegenomen in die belevenis en mijn hart gaat er van open.

Jacob Slavenburg, cultuurhistoricus gespecialiseerd in gnostiek, waar ik met ongelooflijk veel plezier cursussen volgde, heeft nu zijn materiaal gedigitaliseerd en in film online gezet. Een ware aanrader om het pakket bij hem af te nemen!

Tijdens mijn studie aan het Jungiaans Instituut heb ik zeer genoten van de colleges van Jacob Slavenburg. Zijn kennis van en kijk op de (verborgen) geschiedenis van de mensheid is fascinerend. Deze ‘Reis langs de Mysteriën’ voert van Egypte naar Jung, via godinnen, genootschappen, bewustzijnsontwikkeling, filosofen en religieuze praktijken. Nu verkrijgbaar in FullHD met studiemateriaal.

Het voelt na het lezen van zoveel boeken…als thuiskomen…
Alles valt op z’n plek….dank wel Jacob

(voor de volledige weergave zie mijn Facebook-pagina’s)